^Back To Top

logo

Malderen

Wie zijn we?

De vzw Koninklijke Muziekvereniging Concordia Malderen heeft tijdens haar meer dan 100-jarig bestaan al heel veel hoogtepunten beleefd.

De muziekvereniging speelt in ere-afdeling binnen VLAMO (de VLaamse AmateurMuziekOrganisatie) en bestaat uit een groep jonge erg gemotiveerde muzikanten die zich ten volle inzetten voor het bereiken en behouden van een hoog muzikaal niveau. Deze ploeg wordt begeleid door een persoon die zich volledig ten dienste stelt van onze vereniging nl. onze dirigent Pieter Delaere.

Dat onze muzikanten het menen hoeft niet uitgelegd te worden als je de lijst van ons palmares bekijkt.

Het belangrijkste voor onze fanfare is het bereikte muzikale niveau te behouden en verder te ontwikkelen. En dit, als het ware, als één grote familie.
Dat de druk soms hoog is ligt in de lijn van de verwachtingen gezien onze vereniging meedraait in de hoogste rangen en we deelnames aan concours, zowel nationaal als internationaal, niet schuwen vb. het Wereld Muziek Concours te Kerkrade, waar onze vereniging in haar afdeling een eerste prijs behaalde en een gouden medaille met 86,4% .

Wat is er mooier dan samen musiceren in een enthousiaste groep, die samenhangt op basis van vriendschap en vertrouwen! En dat is Concordia!

Ben je geïnteresseerd om eens te komen kijken en kennis te maken met onze vereniging, geef ons dan gerust een seintje. Ook met vragen over onze vereniging kan je ons op onderstaande e-mailadressen bereiken.

Repetitiedag  :  woensdag 20.00h - 21.45h
Repetitiezaal :  zaal Concordia, Handelsstraat 80, 1840 Malderen
Contacteer    :   Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.